Eastpak'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz.
Konumunuzu seçin

Şu anda TÜRKİYE'ye gönderim yapan çevrimiçi mağazadasınız.

  • ETERNALS KARAKTERLERİNDEN İLHAM ALAN BİR KOLEKSİYON

    Beş modelden oluşan koleksiyon, ikonik Eastpak sırt çantası ve omuz çantası tasarımlarımızı Eternals karakterlerinin stiline ve süper güçlerine saygı gösteren 10 farklı baskıda yeniden keşfediyor. Klasik valiz modellerimiz, koleksiyonu Eternals Galactic baskısında tamamlıyor.

    Klasik sırt çantası ve omuz çantası tarzlarımız, Eternals'ın ruhani lideri Ajak'ın tarzından ve süper güçlerinden ilham alan bir baskıyla yeniden keşfedildi.

    Klasik sırt çantası ve omuz çantası modellerimiz, insanların zihinlerini kontrol etmek için kozmik enerjiyi kullanan Druig'in tarzından ve süper güçlerinden ilham alan bir baskıda yeniden keşfedildi.

    Klasik sırt çantası ve omuz çantası modellerimiz, güçlü ve iyi kalpli Gilgamesh'ın stilinden ve süper güçlerinden ilham alan bir baskıyla yeniden keşfedildi.

    Klasik sırt çantası ve omuz çantası modellerimiz, Eternals'ın taktik lideri ve en güçlüsü olan Ikaris'in tarzından ve süper güçlerinden ilham alan bir baskıda yeniden keşfedildi.

    Klasik sırt çantası ve omuz çantası modellerimiz, Eternals'in tehditleri püskürtmesine yardımcı olan Kingo'nun tarzından ve süper güçlerinden ilham alan bir baskıda yeniden keşfedildi.

    Klasik sırt çantası ve omuz çantası modellerimiz, evrenin en hızlı kadını olan Makkari'nin stilinden ve süper güçlerinden ilham alan bir baskıda yeniden keşfedildi.

    Klasik sırt çantası ve omuz çantası modellerimiz, aklını kullanarak her şeyi yaratabilen Phastos'un stilinden ve süper güçlerinden ilham alan bir baskıda yeniden keşfedildi.

    Klasik sırt çantası ve omuz çantası modellerimiz, gezegeni kurtarmak için insan sevgisiyle hareket eden Sersi'nin stilinden ve süper güçlerinden ilham alan bir baskıda yeniden keşfedildi.

    Klasik sırt çantası ve omuz çantası modellerimiz, yaşının ötesinde bilge güçlü bir genç kız olan Sprite'ın stilinden ve süper güçlerinden ilham alan bir baskıyla yeniden keşfedildi.

    Klasik sırt çantası ve omuz çantası modellerimiz, azılı savaşçı Thena'nın stilinden ve süper güçlerinden ilham alan bir baskıyla yeniden keşfedildi.